Hotel Pela

Conferences

 

Hotel Pela is the perfect place for organising your seminars, workshops, symposiums, congresses and other events.

The hotel has two conference rooms with capacity of 90 and 25 people. The conference rooms are equiped with:

  • LCD projector
  • Flip Chart table
  • Sound equipment
  • WiFi internet access


Адреса Св. Стефан ББ, 6000 Охрид, С. Македонија
Хотел Пела

Со локација на 100 метри од песочна плажа, Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.


Оваа веб-страница е креирана со финансиска поддршка на Европската унија. Неговата содржина е единствена одговорност на хотелот „Пела“, Охрид и не ги одразува ставовите на Европската унија.


Проект за локална и регионална конкурентност. Овој проект е финансиран од Европската унија.


Copyright © 2024 Pela Hotel. Developed by GSM Media