Hotel Pela

  • Хотел Пела
    Симбол за луксуз и квалитет
  • Хотел Пела
    Стандард за луксуз и квалитет

Сместување

Superior Room - Lake View

• Free parking • Non-smoking rooms • Family rooms • Room service • Free WiFi • Restaurant •

Прочитај повеќе
Deluxe Room - City View

• Free parking • Non-smoking rooms • Family rooms • Room service • Free WiFi • Restaurant •

Прочитај повеќе
Junior Suite - Lake View

• Free parking • Non-smoking rooms • Family rooms • Room service • Free WiFi • Restaurant •

Прочитај повеќе

Хотел Пела

Со локација на 100 метри од песочна плажа, Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.

Услуги

Блог

Охрид - Градот на светлината

Охрид — град во југозападниот дел на Македонија, на североисточното крајбрежје на Охридското Езеро, кое по градот го носи и своето име. Охрид и Охридското Езеро се едни од главните туристички места во Македонија.

13.11.2019
Убавините на Охрид

Убавините на Охрид Охрид е главниот, културно историски град на Република Македонија, град со многу содржини и убавини, кои доколку се потрудите барем малку да ги побарате ќе видите дека им нема крај.

13.11.2019

Локација

Контакт

Нашите Гости