Hotel Pela

Конференции

 

Хотел Пела е совршено место за организирање на вашите семинари, работилници, симпозиуми, конгреси и други настани.

Хотелот располага со две конференциски сали со капацитет од 90 и 25 луѓе. Конференциските сали се опремени со:

  • LCD проектор
  • Платно за проекции
  • Flip Chart табла
  • Озвучување
  • WiFi интернет пристап


Адреса Св. Стефан ББ, 6000 Охрид, С. Македонија
Хотел Пела

Со локација на 100 метри од песочна плажа, Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.


Оваа веб-страница е креирана со финансиска поддршка на Европската унија. Неговата содржина е единствена одговорност на хотелот „Пела“, Охрид и не ги одразува ставовите на Европската унија.


Проект за локална и регионална конкурентност. Овој проект е финансиран од Европската унија.


Copyright © 2024 Pela Hotel. Developed by GSM Media